Giv en gave

Fårevejle Frimenigheds økonomi er hovedsageligt baseret på økonomiske gaver fra private personer. Derfor er vi helt afhængige af, at der bakkes op om denne opgave i kirken. For at vi kan lægge forsvarlige budgetter, opfordrer vi alle, der støtter vores arbejde økonomisk, om at give tilsagn om fast økonomisk støtte til kirken. Det gør man ved at lave en aftale med kassereren, hvor man oplyser den forventede gavestørrelse. Tilsagnet er ikke juridisk bindende, men det hjælper os til at kunne lægge et forsvarligt budget. Udover gaverne fra private, får Kirken hvert år et pengebeløb af Dansk Tipstjeneste.

Ønsker du at støtte Fårevejle Frimenighed kan det gøres på:
Reg.nr.: 8117
Kontonr.: 2139760
Husk at skrive afsender-navn og at pengene går til FF.

Fradrag

Almindelige gaver til kirken kan trækkes fra i skat i henhold til bestemmelserne i ligningsloven. Det betyder at du kan få skattefradrag for gaver på op til 14.500 kr. Hvis du ønsker større fradrag, har du mulighed for at oprette et gavebrev.

Indberetning til SKAT

Fårevejle Frimenighed skal indberette gaverne til SKAT – for at du kan få dit fradrag. For at dette er muligt, skal vi kende dit cpr.nr. Derfor skal dette oplyses til kasseren.

Missionsprojekter

10% af de penge, vi får ind, giver vi videre til mennesker, som har endnu mere brug for dem end os selv. Tryk her for at se, hvad vi støtter.

Vil du vide mere om, hvilke muligheder, du har for at give penge til FF, er du velkommen til at kontakte vores kasserer.